Μπρίστολ Σ. – Μάντσεστερ Σίτι 23/1/2018

Μάλλον μόνο τις Παρασκευές πρέπει να δίνουμε προγνωστικά (τα πιάνουμε πάντα!) αφού καταφέραμε την Εϊμπάρ να πάρει με το ζόρι ισοπαλία με 1-1 και να μην κερδίσει τη Μάλαγα όπως πιστεύαμε. Σήμερα πάμε στην Αγγλία με EFL Cup και ελπίζω το στοίχημα μας να αποδώσει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Εϊμπάρ – Μάλαγα 22/1/2018

Τελικά τα προγνωστικά της Παρασκευής μας πήγαν ταμείο αφού με το 0-2 της Μαρσέιγ πέρασε και η απλή πρόταση του 2,25 αλλά και η πρόταση για τους τολμηρούς του 3,05. Έτσι έκλεισε καλά η προηγούμενη εβδομάδα κι ελπίζουμε να ξεκινήσουμε καλά και την καινούρια. Πάμε να δούμε το σημερινό στοίχημα!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Καέν – Μαρσέιγ 19/1/2018

Σήμερα δε θα σχολιάσω καν τα χθεσινά προγνωστικά και το 0-1 που με το ζόρι πήρε η Ρεάλ στο 89΄. Πολύ κακή στοιχηματική εβδομάδα, κάποια τα χάσαμε οριακά αλλά το χθεσινό δε νομίζω πως το περίμενε κανείς. Ελπίζω να το αλλάξουμε σήμερα που έχουμε πλούσιο κουπόνι.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Λεγκανές – Ρεάλ 18/1/2018

Η γκίνια συνεχίζει ακάθεκτη με το Γκινγκάμπ – Λυών εχθές να μένει στο 0-2 από το 58΄ στερώντας μας ακόμα μια φορά απο τη χαρά να μας πάνε ταμείο τα προγνωστικά μας. Ψαχτείτε να βρούμε το γκαντέμη ανάμεσά μας! Λοιπόν, συνεχίζουμε κι εμείς ακάθεκτοι το στοίχημα με Ισπανία και Copa Del Rey.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Γκινγκάμπ – Λυών 17/1/2018

Μας την έκανε στα χθεσινά προγνωστικά η Μονακό αφού απο 1-0 στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ και πάρει οριακά ισοπαλία στο 93΄. Κουβαδάκι λοιπόν το χθεσινό μας στοίχημα και δε ντρεπόμαστε καθόλου γι’αυτό. Συνεχίζουμε και σήμερα με Γαλλία για να πάμε κόντρα στην ατυχία!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Μονακό – Νις 16/1/2018

Ένα γκολ θέλαμε απο τη Ναϊμέγκεν εχθές για να επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά μας αλλά ενώ θεωρητικά ήταν το φαβορί κατάφερε να χάσει με 3-0 στερώντας μας τη χαρά να μας πάει ταμείο το στοίχημά μας. Συνεχίζουμε σήμερα με Γαλλία και Ligue 1 με κλασσικές επιλογές στοιχηματισμού.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Τοπ Ος – Ναϊμέγκεν 15/1/2018

Μεγάλο ταμείο με τα προγνωστικά της Παρασκευής αφού με το 1-0 της Χετάφε πέρασαν και οι δύο προβλέψεις μας, ο άσσος και Under 3.5 στο 2.22 και ο άσσος και Under 2.5 στο 3.35. Λίγοι αγώνες σήμερα Δευτέρα και επιλέξαμε Ολλανδία Β για το σημερινό μας στοίχημα. Πάμε να το δούμε.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα Χετάφε – Μάλαγα 12/1/2018

Τελικά έβρεξε γκολ εχθές στη Μπαρτσελόνα αλλά όχι και απ’τις δύο πλευρές οπότε με τα προγνωστικά μας πετύχαμε το Over 3.5 αλλά χάσαμε το GG. Πάμε σήμερα επιτέλους σε αγώνες πρωταθλήματος μήπως και βγούμε απ’τον κουβά και πιάσουμε ένα στοίχημα αυτή τη στραβή εβδομάδα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Μπαρτσελόνα – Θέλτα Μέρος Δεύτερο 11/1/2018

Με το ζόρι 2 γκολ σε όλο τον αγώνα έβαλε εχθές η Παρί και κανένα απο τα δύο δεν μπήκε στο πρώτο ημίχρονο οπότε στον κουβά και το χθεσινό μας στοίχημα. Είναι φανερό πως τα κύπελλα δε μας πάνε καλά (ίσως επειδή δεν τα συμπαθούμε!) αλλά θα πάμε κόντρα και σήμερα με Κύπελλο Ισπανίας.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Αμιάν – Παρί Σ.Ζ. 10/1/2018

Οριακά δεν πέρασαν τα προγνωστικά της Δευτέρας αφού η Λανς κατάφερε να ισοφαριστεί στο 90 και να γίνει το ματς X και Over 3.5 απο 1 και Under 3.5 που το είχαμε δώσει. Συνεχίζουμε και σήμερα με φτωχό κουπόνι που μας αφήνει λίγες επιλογές για στοίχημα αλλά κάτι καλό θα βρούμε.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο