ΝΟΜΙΜΑ CASINO

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Γενικά
Στον δικτυακό τόπο stoixima.com περιέχονται και διατυπώνονται υποκειμενικές εκτιμήσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως συμβουλές ή παρακινήσεις για συμμετοχή σε τυχερά παίγνια ή να παραγάγουν την βεβαιότητα ή έστω πιθανολογούμενη προσδοκία αποκομιδής κερδών. Τα κείμενα, οι εικόνες, οι ήχοι, τα γραφικά, οι διαφημίσεις, δηλαδή το κάθε μορφής περιεχόμενο της ιστοσελίδας, είναι καθαρά ψυχαγωγικού, συμβουλευτικού, πληροφοριακού, ειδησεογραφικού και διαφημιστικού χαρακτήρα και στόχος είναι η παροχή πληροφοριών, παρατηρήσεων και ειδήσεων προς ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας, σχετικά με θέματα που αφορούν την πιθανή συμμετοχή τους σε στοίχημα προκαθορισμένης ή μη απόδοσης (το οποίο διεξάγεται νόμιμα σε ατομικά ή ομαδικά παιχνίδια πάσης φύσεως ή σε λοιπά γεγονότα η φύση των οποίων προσφέρεται για διεξαγωγή νόμιμου στοιχήματος), με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οικονομικό κίνδυνο, και δεν συνιστούν προτροπή ή παρακίνηση από μέρους της ιστοσελίδας stoixima.com προς τους επισκέπτες σε συμμετοχή σε τυχερά παίγνια. Το stoixima.com επ’ ουδενί δεν διαθέτει υπηρεσίες διεξαγωγής ή τοποθετήσεως στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης.

Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί στο σύνολό του πνευματική ιδιοκτησία του stoixima.com και προστατεύεται από τις κείμενες διατάξεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Οποιαδήποτε αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνον υπό την προϋπόθεση ότι έχει παρασχεθεί ειδική προς τούτο έγγραφη άδεια από την ιστοσελίδα ή τον κύριο των πνευματικών δικαιωμάτων επί του προκειμένου στοιχείου. Οτιδήποτε άλλο, συνιστά παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

Ευθύνη
Α. Το περιεχόμενο του stoixima.com δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή συμβουλή για παρακίνηση ή καθοδήγηση προς το τζόγο. Το υλικό που αναρτάται στον ιστότοπο, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και η ιστοσελίδα stoixima.com παρέχει πληροφορίες, ειδήσεις, άρθρα, διαφημίσεις και άλλα στοιχεία, αποκλειστικά συμβουλευτικού, πληροφοριακού και διαφημιστικού χαρακτήρα και τροφοδοτείται από πηγές που θεωρούνται μεν αξιόπιστες, ΔΕΝ εγγυάται δε στους επισκέπτες του για την εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών, ΔΕΝ εγγυάται ότι οι υπηρεσίες θα παρέχονται αδιάλειπτα και χωρίς λάθη, και κάθε πληροφορία, υπηρεσία και υλικό, συμπεριλαμβανομένης μεταξύ άλλων και της ακρίβειας αυτών, δηλώνεται ρητά ότι ΔΕΝ βαρύνει το stoixima.com.

Β. Tο stoixima.com δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι servers μέσω των οποίων τα περιεχόμενά του τίθενται στη διάθεση των επισκεπτών-χρηστών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Οποιαδήποτε ζημιά προέλθει εξ αιτίας των παραπάνω το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης-χρήστης και σε καμία περίπτωση το stoixima.com.

Διαφημίσεις – Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Το stoixima.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων στους οποίους είναι πιθανόν να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό και συμφωνείτε και αποδέχεστε ρητά ότι το stoixima.com δεν ευθύνεται άμεσα ή έμμεσα για οποιαδήποτε ζημία (υλική ή ηθική, θετική ή αποθετική) τυχόν σας προκληθεί από ή σε σχέση με τη χρήση του περιεχομένου των εξωτερικών αυτών κόμβων.

Ανήλικοι
Το stoixima.com απευθύνεται μόνο σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας και σε όσους βάσει της εκάστοτε εθνικής νομοθεσίας έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο ηλικίας. Στην Ελλάδα το απαιτούμενο όριο ηλικίας για τυχερά παιχνίδια στο ίντερνετ είναι τα 21 χρόνια.

Προσωπικά Δεδομένα
Στο stoixima.com δεν πραγματοποιείται λήψη και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών. Ο ιστότοπος συλλέγει μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες, που είναι ανώνυμες και δεν εξατομικεύονται ανά επισκέπτη, για την παροχή των υπηρεσιών του και για στατιστικούς λόγους με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών αυτών.

Υπεύθυνο Παιχνίδι – Εθισμός
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το τζόγο, καλέστε το ΚΕΘΕΑ, στη γραμμή βοήθειας 1114.

Αλλαγή όρων χρήσης (terms of use)
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τους όρους χρήσης του stoixima.com και ως εκ τούτου αποτελεί δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτό το αρχείο τακτικά για να διαπιστώσετε αν οι όροι χρήσης έχουν μεταβληθεί.