ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Στοίχημα με μουντή Κυριακή

 

Προγνωστικά και σήμερα Κυριακή με λίγο περίεργο καιρό. Ελπίζουυμε να μας ζεστάνει λίγο ένα ταμείο γι’αυτό πάμε αμέσως να δούμε τους αγώνες που θα στοιχηματίσουμε σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα σε μικρό κουπόνι

 

Καλή αρχή για το 2017 αφού μόνο η Μονακό μας χάλασε τα χθεσινά προγνωστικά όπου είχαμε 2 στα 3 στις βασικές προτάσεις αλλά και στις προτάσεις για τολμηρούς.

 

Το σημερινό κουπόνι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά νομίζω πως μια καλή δυάδα μπορεί να βγει οπότε πάμε να δούμε τους αγώνες που θα ποντάρουμε απόψε.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα – Η μεγάλη επιστροφή

 

Μετά από μια μικρή παύση είμαστε και πάλι κοντά σας με δυνατά προγνωστικά και ελπίζουμε ακόμα μεγαλύτερα ταμεία.

 

Το site είναι κανονικά στον αέρα και full λειτουργικό οπότε πάμε να δούμε τα πρώτα επίσημα προγνωστικά για το 2017 (τα ανεπίσημα τα βλέπατε στη σελίδα μας στο Facebook όσοι μας ακολουθείτε) για τους σημερινούς αγώνες.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Τετάρτη 28-12-2016

 

Καλημέρα σε όλους. Έχουμε καιρό να ανεβάσουμε προγνωστικά λόγω εργασιών στο site αλλά και λόγω έλλειψης καλών αγώνων τον τελευταίο καιρό. Υπόσχεση για τη νέα χρονιά να είμαστε μαζί σας σχεδόν καθημερινά και να δείχνουμε το δρόμο για το ταμείο. Πάμε γρήγορα να δούμε το σημερινό μας στοίχημα μήπως και βγάλουμε το έξοδα της Παραμονής. Σήμερα για πρώτη φορά θα δώσουμε περισσότερους αγώνες και τους συνδυάζετε όπως θέλετε.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Champions League

 

Στοίχημα και σήμερα για να βγάλουμε πίσω τα χθεσινά σπασμένα. Μας τα χάλασαν χθές όλες οι ομάδες που ήθελαν νίκη και όχι μόνο δεν κατάφεραν να τη πάρουν αλλά έφαγαν και πολλά γκολ. Έτσι είναι το στοίχημα όμως και γι’αυτό το αγαπάμε. Πάμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά με την ελπίδα να το σώσουμε.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα Champions League

 

Στοίχημα με δυνατά προγνωστικά μετά από ένα μικρό ρεπό. Σήμερα έχει Champions League και πως να μην ποντάρουμε άλλωστε όταν, όπως έχουμε αποδείξει, πρόκειται για τη διοργάνωση στην οποία έχουμε σημαντικές επιτυχίες και σε στοιχήματα και σε μπόμπες. Ειδικά αυτή την εβδομάδα που έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και υπάρχουν πολλοί αδιάφοροι νομίζω θα πάμε καλά. Για να δούμε του αγώνες που θα μας απασχολήσουν σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Champions League 23-11-2016

 

Συνεχίζουμε με στοίχημα στο Champions League. H βασική τριάδα μας πήγε ταμείο εχθές με 3 στα 3 και απόδοση γύρω στο 6,50. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά με την ελπίδα να επαναλάβουμε τη χθεσινή επιτυχία μιας και βλέπουμε αρκετά εύκολες προβλέψεις με πολύ καλές αποδόσεις.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα Champions League 22-11-16

 

Champions league και πάλι που σημαίνει στοίχημα! Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουμε πολύ δυνατό ποσοστό επιτυχίας στα προγνωστικά μας και στόχος είναι να το διατηρήσουμε. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Κυριακή 20-11-2016

 

Στοίχημα και σήμερα. Κακή μέρα χθές για τα προγνωστικά μας αλλά έτσι είναι, μετά απο ένα καλό σερί και ένα μεγάλο ρεπό λόγο αδιάφορων αγώνων είναι λογικό να χάνεται η φόρμα. Σήμερα ελπίζουμε να βρούμε ξανά το δρόμο του ταμείου. Πάμε στους αγώνες.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα με φούλ κουπόνι

 

Στοίχημα με σοβαρά παιχνίδια και προγνωστικά επιτέλους! Μετά απο αρκετές ημέρες με αδιάφορους αγώνες ήρθαν και πάλι εκέινα τα ωραία ΣΚ με γεμάτο πρόγραμμα απο όλα τα πρωταθλήματα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα που είναι μέρα με πολλά ντέρμπυ αλλά και νομίζω μια μέρα με πολλά γκολ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο