ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Προγνωστικά Champions League 23-11-2016

 

Συνεχίζουμε με στοίχημα στο Champions League. H βασική τριάδα μας πήγε ταμείο εχθές με 3 στα 3 και απόδοση γύρω στο 6,50. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά με την ελπίδα να επαναλάβουμε τη χθεσινή επιτυχία μιας και βλέπουμε αρκετά εύκολες προβλέψεις με πολύ καλές αποδόσεις.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα Champions League 22-11-16

 

Champions league και πάλι που σημαίνει στοίχημα! Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουμε πολύ δυνατό ποσοστό επιτυχίας στα προγνωστικά μας και στόχος είναι να το διατηρήσουμε. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Κυριακή 20-11-2016

 

Στοίχημα και σήμερα. Κακή μέρα χθές για τα προγνωστικά μας αλλά έτσι είναι, μετά απο ένα καλό σερί και ένα μεγάλο ρεπό λόγο αδιάφορων αγώνων είναι λογικό να χάνεται η φόρμα. Σήμερα ελπίζουμε να βρούμε ξανά το δρόμο του ταμείου. Πάμε στους αγώνες.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα με φούλ κουπόνι

 

Στοίχημα με σοβαρά παιχνίδια και προγνωστικά επιτέλους! Μετά απο αρκετές ημέρες με αδιάφορους αγώνες ήρθαν και πάλι εκέινα τα ωραία ΣΚ με γεμάτο πρόγραμμα απο όλα τα πρωταθλήματα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα που είναι μέρα με πολλά ντέρμπυ αλλά και νομίζω μια μέρα με πολλά γκολ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Σάββατο με στοίχημα και μπόμπες

 

Σάββατο σήμερα με προγνωστικά μετά απο ένα μικρό διάλειμα λόγω αδιάφορων για στοίχημα, κατα τη γνώμη μου, αγώνων. Όχι ότι σήμερα έχει το καλύτερο πρόγραμμα, μιας και απουσιάζουν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα απ’το μενού, αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Για πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά για στοίχημα 6-11-2016

 

Και πάλι μαζί μετά απο ένα μικρό διάλειμα με δυνατά προγνωστικά και πολύ δυνατό πρόγραμμα για στοίχημα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Στοίχημα στο Champions League

 

Προγνωστικά για στοίχημα φωτιά! Για ένα γκολάκι χάσαμε το απόλυτο στη βασική τριάδα εχθές αλλά χτυπήσαμε μπόμπα με 8,00 απόδοση και συνεχίζουμε δυνατά. Πάμε να δούμε τους αγώνες που θα μας απασχολήσουν σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά Champions League

 

Το απόλυτο πετύχαμε χθές με τα προγνωστικά μας να βγάζουν 3 στα 3 στη βασική τριάδα και 1 στα 2 στις προτάσεις για τολμηρούς (με την πρώτη πρόταση να χάνεται για ένα γκολ και τη δεύτερη να πληρώνει 3,30!). Σήμερα ελπίζουμε να μείνουμε στις επιτυχίες με τους αγώνες του Champions League. Πάμε!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά στοιχήματος 31-10-2016

 

Μας χάλασε τα προγνωστικά η Μπαρτσελόνα το Σάββατο αλλά έχουμε μπει για τα καλά στο δρόμο του ταμείου εδω και αρκετές ημέρες και με πολύ δυνατές αποδόσεις συγκριτικά με τα 1,4 και 1,5 που δίνουν οι περισσότεροι. Πάμε γρήγορα να δούμε τα σημερινά στοιχήματα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο

Προγνωστικά στοιχήματος 29-10-2016

 

Κάθε φορά οριακά στο απόλυτο τα προγνωστικά μας και πάμε δυνατά για να το κάνουμε. Σάββατο σήμερα με πλήρες κουπόνι και αγώνες απο όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ας δούμε τους αγώνες που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά για σήμερα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο